بسم الله الرحمن الرحيم
اولا فراخ روليت هى عبارة عن فراخ مخلية من العظام تمام ومقطعة الى اربع تربع
بيالجلد بتعها
ثانيا بصل \فلفل\طماطم\متقطعين ناعم ثم اضافة مجدار بصيت من الارز ثم نقلبهم ونتبلهم بالبهرات اللازمة ملح \فلفل اسود او ابيض حسب الرغبة\ المهم
نفرد جزء او ربع الفرخة الورك مثلا ثم نضع مقدار بسيط من الخلطة الى احنا عمناها دى ثم
نوزع الحشو دة بحيس نلف الورك بحيث يكون الحشو جوة الورك ثم نلفة بورق حرارى ونضعة فى ماى مغلى مقدار ساعة الا ربع حتى التسوية ثم نخرجة من الماء ونفك الورق الحرارى ونضع على الوجة مقدرا بسيط من الصلصة البورية ونضعة فى الفرن لمدة 10 دقائق
وبالهنا والشفى
مع تحيات الشيف محمود محمد خلاف