مدرسة تلا الثانوية بنات

مدرسة تلا الثانوية بنات
 
الرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طريقة عمل الشيبسي !!!!!!!!!

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin


عدد المساهمات : 457
تاريخ التسجيل : 10/02/2009

مُساهمةموضوع: طريقة عمل الشيبسي !!!!!!!!!   الأحد يوليو 25, 2010 10:35 pm


طريقة عمل الشيبسي احلي من المصنوع ، خصوصا أنه لابد أن يضاف عليه مواد حافظة، والطريقة إن شاء الله سهلة جداااااا والنتيجة جميلة ولذيذة تعجبكم .....

اول حاجة بتقشري البطاطس وتقطعيها شرائح رفيعة جدا، ويفضل ماكينة تقشير وتقطيع ، أو طريقة التقطيع السريع بسكين حادة ...
وبعدين بتحضري طبق فيه خل، وطبق تاني فية ماء، وطبق تالت ( فيه الطعم المطلوب) فيه مرقة دجاج او لحمة او حسب الطعم الي تريدينة او جبنة رومي مبشورة او موتزاريلا بس الجبنة تكون مبشورة ، أو مقطعة فرافيت خالص، المهم بتحمري الشيبسي من غير ما تحطيه في اي طبق من الاطباق دي ، وبعدين تطلعيه من النار علي طبق الخل علي طول وتسيبيه فيه شويه، وبعدين تضعين الشيبسي في طبق الماء، وبعدين علي طبق الطعم ، وتحمريه ثاني، وعلي طبق التقديم ..
وبالهنا والشفا ......
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://talaschool.mam9.com
rabha



عدد المساهمات : 48
تاريخ التسجيل : 07/04/2010

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الشيبسي !!!!!!!!!   الثلاثاء نوفمبر 30, 2010 5:39 pm

شكرا على الموضوع الرائع وان شاء الله نجربه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أ/أحمد ربيع الأبيض
Admin


عدد المساهمات : 550
تاريخ التسجيل : 19/07/2009
العمر : 57

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الشيبسي !!!!!!!!!   الثلاثاء نوفمبر 30, 2010 8:41 pm

واحنا فى انظار الدعوة لنجرب وندوق الطعم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
matrixasd



عدد المساهمات : 1
تاريخ التسجيل : 13/12/2010
الموقع : http://shababcool4.yoo7.com

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الشيبسي !!!!!!!!!   الإثنين ديسمبر 13, 2010 11:17 pm

شكرا على المجهود
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://shababcool4.yoo7.com
 
طريقة عمل الشيبسي !!!!!!!!!
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مدرسة تلا الثانوية بنات :: ركن البنات :: قسم المطبخ-
انتقل الى: